Hovedpuder fra Tempur ®

For nogen starter forkærligheden for formstøbte puder med smerter i ryg, skuldre eller nakke, der skal afhjælpes. Og det bliver de også. Andre har opdaget lykken ved TEMPURs formstøbte klassikere alene for komfortens skyld. Jo mere omhyggeligt puden bliver valgt, jo højere garanti for succes.

Tempur Original Pude, hovedpude, Ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Original Pude

Anbefales, hvis du har brug for en mere restituerende stilling. Designet følges rygsøjlens naturlige kurve og støtter hoved, nakke og skuldre, så din rygsøjle er lige, og du får en perfekt nattesøvn. Oeko-Tex® 100 certificeret tekstil, hvilket betyder, at det ikke indeholder nogen skadelige stoffer og sundhedsrisiko. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 60°.

Se mere her
TEMPUR® Ombracio Pude, hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Ombracio Pude

Giver støtte i din foretrukne sovestilling. Det specielle design gør det nemt for dig at ånde, også hvis du sover på maven. Formen, materialet og pudens betræk er designet, så det giver bedre komfort og en roligere søvn. Oeko-Tex® 100 certificeret tekstil, hvilket betyder, at det ikke indeholder nogen skadelige stoffer og sundhedsrisiko. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 60°.

Se mere her
TEMPUR® Millennium Pude, hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Millennium Pude

Pudens buede kant giver god støtte og hjælper med at holde nakken lige, uanset om du sover på ryggen eller siden. Den forreste kant hælder en smule fremad, omslutter nakken og giver suveræn komfort og støtte. Oeko-Tex® 100 certificeret tekstil, hvilket betyder, at det ikke indeholder nogen skadelige stoffer og sundhedsrisiko. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 60°.

Se mere her
TEMPUR® Traditional Pude Breeze™, hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Traditional Pude Breeze™

Denne klassiske pude er lavet af TEMPUR® Climate Material™, som hjælper med at forbedre mikroklimaet omkring hoved og nakke, så du får en følelse af et køligere miljø, når du sover. Puden giver en unik afslappende og kølig fornemmelse og kan let formes efter behov. Den fås i blød, medium eller fast, hvilket giver komfortabel støtte til hele familien.

Se mere her
TEMPUR® Traditional Pude EasyClean, hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Traditional Pude EasyClean™

Denne pude er maskinvaskbar takket være den nye EasyClean™ teknologi. Hele puden kan maskinvaskes hver 2. – 3. måned ved 60° og efterfølgende tørretumbles (betrækket må ikke tørretumbles). Puden kan let formes efter behov og fås i blød, medium eller fast, hvilket giver komfortabel støtte til hele familien.

Se mere her
TEMPUR® Traditional Pude, hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

TEMPUR® Traditional Pude

Denne klassiske pude giver en unik afslappende fornemmelse og kan let formes efter behov. Puden fås i blød, medium eller fast, hvilket giver komfortabel støtte til hele familien. Puden er fremstillet med et specialudviklet TEMPUR® ES (Extra-Soft) materiale, der giver en helt ny balance mellem blødhed og støtte.

Se mere her

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.