Prestige Boxmadras2018-04-09T12:48:11+00:00

Jensen Prestige Boxmadras

Jensen er altid på jagt efter nye løsninger, muligheder og materialer for at udvikle optimal liggekomfort. Prestige har Jensen® Original zonesystem med ekstra blød skulderzone og indbygget lændestøtte. Jensen Aloy® 2.0 Pocket fjedersystem (14 cm) har en ekstra blød og lang skulderzone, som giver stor fleksibilitet og plads til dine skuldre.

Jensen Prestige har et moderne design, og leveres i eksklusive møbeltekstiler fra Beaulieu i farverne natur, beige, dark blue, grey og anthracite. Der findes også matchende designtekstiler til hovedgærdet. Jensen Prestige har dobbelte sømme med et diskret broderet logo på den nederste kant af sengen.

HÅRDHEDSGRAD:

Medium, fast og ekstra fast.

STØRRELSER:

Findes i alle standardstørrelser, men kan også bestilles efter mål.

BEMÆRK:

Priserne er uden topmadras!

Tekstiler Prestige Boxmadras

Priser

DiplomatStørrelsePris
Fjedre: Aloy 14 cm / Pocket 7 cm80×200 cmDKK. 11802,-
Polstring: Celex XS 4 cm90×200 cmDKK. 11802,-
Træramme m/indfræste lameller90×210 cmDKK. 12865,-
Hårdheder: Medium, fast eller ekstra fast105×210 cmDKK. 14795,-
Lynlås i liggefladen. Løbesøm (lille kappe) nederst på betræk.120×200 cmDKK. 17953,-
Lynlås i liggefladen. Løbesøm (lille kappe) nederst på betræk.140×200 cmDKK. 17953,-
Lynlås i liggefladen. Løbesøm (lille kappe) nederst på betræk.160×200 cmDKK. 23604,-
Brug for finansiering? Ekspres lån her!
Jensen Prestige Boxmadras, jensen senge, jensen beds, boxmadrasser, Better Sleep

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

Jensens Pocket on Pocket Technology er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).

Stretch i alle liggefl ader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og afl astning af det zoneinddelte fjedersystem.

Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid.

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

Jensen produkter er testet og godkendt af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige tester i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.

Seneste indlæg

Kontakt

Lyngby Hovedgade 86 A

Telefon: 45 93 96 47