Jensen Supreme Boxmadras

Supreme har Jensen® Original zonesystem Aloy® 2.0 Pocket fjedre (16 cm). Aloy® 2.0 har en ekstra blød og ekstra lang skulderzone og indbygget lændestøtte. Kroppen synker ned i fjedersystemet, men får samtidig god støtte og god plads til skulderpartiet. Innergetic® latex og jersey-stretch i tekstilet skaber en liggekomfort som skal opleves. Jensen Supreme har dobbelt sømme og et diskret logo broderet på den nederste kant af sengen.

Troen på, at “selv det allerbedste kan blive bedre” har altid været en stærk drivkraft ved udviklingen af vore produkter. Supreme afspejler dette mere end nogen anden seng. Jensen Supreme er et møbel, der findes i 6 forskellige farvealternativer. Inspirationen er hentet fra norsk natur. Uldtekstilerne fra Innvik er specieldesignet til netop Supreme. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler. Et ensfarvet tekstil til ramme og et unikt designtekstil til hovedgærdet. På grund af sin glans, spændstighed og evne til at forme sig, har piletræet givet inspiration til dette nye og smukke tekstil til hovedgærdet.

PURPLE MEADOWS ER DEN NYE FARVE I JENSEN SUPREME.
Lilla betragtes som farven på god dømmekraft og siges at bringe ro i sindet, hvilket gør den til en populær farve inden for meditation. Purple Meadows giver associationer til enge med græs og vilde lilla blomster. Sengen er i uldtekstil med dobbelte stikninger og smukke lodrette foldesømme på siden af den vendbare madras og hovedgærdet. Sengebunden er tekstil i uld med stuktur, en detalje du vil lægge mærke til, når du kommer tættere på sengen. Madrassen og hovedgærdet har mere jævnt et mere jævnt uldtekstil.

HÅRDHEDSGRAD:

Medium, fast og ekstra fast.

STØRRELSER:

Findes i alle standardstørrelser, men kan også bestilles efter mål.

BEMÆRK:

Priserne er uden topmadras!

Tekstiler Supreme Boxmadras

Priser

Størrelse Pris
80×200 cm DKK. 19772,-
90×200 cm DKK. 19772,-
90×210 cm DKK. 21537,-
105×210 cm DKK. 25071,-
120×200 cm DKK. 30330,-
140×200 cm DKK. 30330,-
160×200 cm DKK. 39543,-
Brug for finansiering? Ekspres lån her!
Jensen Supreme Boxmadras, jensen senge, jensen beds, boxmadrasser, Better Sleep

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

Jensens Pocket on Pocket Technology er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).

Stretch i alle liggefl ader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og afl astning af det zoneinddelte fjedersystem.

Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid.

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

Jensen produkter er testet og godkendt af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige tester i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.