Jensen Ambassadør Aqtive II

Jensen Aqtive II er elegant, og ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Jensen Aqtive II er dobbeltfjedrende med pocketsystem i både den vendbare madras og i bunden. Konstruktionen gør sengen meget stabil. Med fjernbetjeningen styrer du trinløst madrassens hoved- og fodende som drives af to kraftige, men næsten lydløse elektriske motorer.

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I dag er det et af Jensens mest anerkendte produkter. Ambassadør har udviklet sig med årene og er nu blevet yderligere forfinet med nyt tekstil i nye farver.

Jensen Aloy® 2.0 Pocket fjedersystem (12,5 cm) har en ekstra blød og lang skulderzone, som giver stor fleksibilitet og plads til dine skuldre. Aloy® 2.0 har også indbygget lændestøtte. En forstærket dobbeltfjedrende underramme gør Ambassadør til en stabil seng, som giver god støtte og trykaflastning. Ambassadør har dobbeltstikninger og broderet Jensen-logo.

Den tekniske løsning skjules af den tekstilbeklædte ramme. Det nyskabende design gør, at Jensen Aqtive II ikke kun er een elevationsseng af høj kvalitet, men også et meget eksklusivt møbel.

HÅRDHEDSGRAD:

Medium, fast og ekstra fast.

STØRRELSER:

Findes i alle standardstørrelser.

BEMÆRK:

Priserne er uden topmadras!

Tekstiler Ambassadør Aqtive II