Jensen Supreme Aqtive II

Supreme har Jensen® Original zonesystem Aloy® 2.0 Pocket fjedre (16 cm). Aloy® 2.0 har en ekstra blød og ekstra lang skulderzone og indbygget lændestøtte. Kroppen synker ned i fjedersystemet, men får samtidig god støtte og god plads til skulderpartiet. Innergetic® latex og jersey-stretch i tekstilet skaber en liggekomfort som skal opleves. Jensen Supreme har dobbelt sømme og et diskret logo broderet på den nederste kant af sengen.

Jensen Aqtive II er elegant, og ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Jensen Aqtive II er dobbeltfjedrende med pocketsystem i både den vendbare madras og i bunden. Konstruktionen gør sengen meget stabil. Med fjernbetjeningen styrer du trinløst madrassens hoved- og fodende som drives af to kraftige, men næsten lydløse elektriske motorer.

Den tekniske løsning skjules af den tekstilbeklædte ramme. Det nyskabende design gør, at Jensen Aqtive II ikke kun er en elevationsseng af høj kvalitet, men også et meget eksklusivt møbel.

Troen på, at “selv det allerbedste kan blive bedre” har altid været en stærk drivkraft ved udviklingen af vore produkter. Supreme afspejler dette mere end nogen anden seng. Jensen Supreme er et møbel, der findes i 6 forskellige farvealternativer. Inspirationen er hentet fra norsk natur. Uldtekstilerne fra Innvik er specieldesignet til netop Supreme. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler. Et ensfarvet tekstil til ramme og vendbare madrasser og et unikt designtekstil til hovedgærdet. På grund af sin glans, spændstighed og evne til at forme sig, har piletræet givet inspiration til dette nye og smukke tekstil til hovedgærdet.

HÅRDHEDSGRAD:

Medium, fast og ekstra fast.

STØRRELSER:

Findes i alle standardstørrelser.

BEMÆRK:

Priserne er uden topmadras!

Tekstiler Supreme Aqtive II

Priser

Størrelse Pris
80×200 cm DKK. 36695,-
90×200 cm DKK. 36695,-
90×210 cm DKK. 40228,-
105×210 cm DKK. 44226,-
120×200 cm DKK. 54561,-
Brug for finansiering? Ekspres lån her!
Jensen Supreme Aqtive II elevationsseng, jensen senge, jensen beds, senge, Better Sleep

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

Jensens Pocket on Pocket Technology er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).

Stretch i alle liggefl ader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og afl astning af det zoneinddelte fjedersystem.

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

Det har aldrig været nemmere at justere en Jensen elevationsseng end nu. Med vores nye app til elevationssenge kan du nemt finde din favoritposition.

Jensen produkter er testet og godkendt af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige tester i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.