Kontinental senge fra Jensen Beds

Er du på udkig efter lækre senge i et elegant design, der rummer både ergonomi, komfort og kvalitet, så kan du roligt indstille din søgen her og nu. På denne side finder du vores sortiment af Jensen kontinentalsenge her hos Better Sleep. Jensen Beds er et nordisk firma, der stadig producerer alle senge på fabrikken i Svelvik i Norge. Det er med til at sikre en uforlignelig standard på de senge, som Jensen Beds laver.

kontinentalsenge, Jensen senge, jensen diplomat

Jensen Diplomat Kontinental

Diplomat leveres i et lækkert møbeltekstil med 3 farvevalg. Dobbelte stikninger og broderet Jensen-logo. Stort udvalg af tilbehør og ben.

Se mere her
kontinentalsenge, Jensen senge, jensen ambassadør

Jensen Ambassadør Kontinental

Jensen Ambassadør kan fås med Seamless på Kontinental og Nordic. Seamless er en komplet tekstilløsning, der dækker hele underrammen. De kun fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udseende.

Se mere her
kontinentalsenge, Jensen senge, jensen prestige

Jensen Prestige Kontinental

Jensen Prestige kan fås med Seamless. Seamless er en komplet tekstilløsning, som dækker hele underrammen. De kun fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udseende.

Se mere her
kontinentalsenge, Jensen senge, jensen supreme

Jensen Supreme Kontinental

Jensen Supreme er et møbel, der findes i 6 forskellige farvealternativer. Inspirationen er hentet fra norsk natur. Uldtekstilerne fra Innvik er specieldesignet til netop Supreme.

Se mere her

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.