Kropshoppen

Touch pro stol massage, Body SDS, Fysiurgisk massage, Indlægs konsulent

Her har vi samlet alle vores behandlinger, der lindre og forebygger rygproblematikker.

Touch Pro Stol Masage, Better Sleep

Touch Pro Stol Massage

Touch Pro Stolmassage: er en her og nu massage, der er meget effektfuld, man sidder i en speciel designet afslappende stol fuldt påklædt. Det er en japansk akupressur teknik (trykmassage) der tager udgangspunkt i vores medianer, og flowet og udførelsen af de specielle tryk gør at man bliver afspændt og er meget effektfuld på spændingshovedpine, samt skulder og nakkeproblemer.

Se mere her
Body SDS, Autoriseret body sds behandler, Better Sleep

Body SDS

Body SDS massage:( Body self development`s system) er en massage der fokuserer på blokeringer i kroppen og hvorfor de er opstået.

Den åbner op for kroppens led og skaber gennemstrømning i bevægeapparatet.

Det er velegnet til psykisk relaterede problematikker som f.eks stress eller depression eller forstadier dertil.

Se mere her
Fysiurgisk massage, Better Sleep

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage, der er en dybdegående og meget virkningsfuld massage, der går ind og løsner op for myoser i ben arme, ryg, nakke og lænd og balder.

Da vores muskler hænger sammen som ærtehalm ser man mange gange at det er helt andre steder man skal gå ind og massere end lige der hvor problemet er, tænke det hele menneske som helhed, og ikke bare fokusere på det der gør ondt.

Se mere her
Wellness Massage, Better Sleep

Wellness Massage

Wellness massage er massage, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, som har til mål at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand.

Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op.

Wellness massage kan også få din stress og angst til at forsvinde, da den forbedrer hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk.

Se mere her
Hot stone massage, Better Sleep

Hot Stone Massage

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne.

Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Se mere her
Fod, Indlægs, konsulent, Better Sleep

Fod og Indlægs Konsulent

Her tilbyder vi at kunden får en gratis fodanalyse, og derefter bliver der taget mål til individuelle indlæg, som kan bruges i hverdagen eller til sport.

Det kan betyde at klienten får en bedre kropsholdning, idet at foden bliver korrigeret ud i den rigtige retning, så man undgår fod,knæ og hofteskader.

Se mere her
Massage, behandlinger mod rygsmerter, Toch pro stolmassage, Body SDS, Fysiurgisk massage, Wellness massage, Hot stone massage, fod specialist, Better Sleep

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.