Vendbar Madrasser fra Jensen Beds

Gode madrasser er en vigtigste dele af sengen. Det er dem, der afgør komforten. Vi kan naturligvis vejlede dig omkring sortimentet af madrasser, og vi foretager også en rygtest ganske gratis med vores Sleep DNA. Kom forbi Better Sleep, og hør meget mere om vores madrasser.

Vendbar madras, Jensen Diplomat Vendbar madras, Jensen senge, jensen beds

Jensen Diplomat Vendbar Madras

I kombination med specielt udvalgte materialer har Jensen® Original zonesystem Sense Pocket fjedersystem 12,5 cm blød skulderzone og indbygget lændestøtte.

Se mere her
Vendbar madras, Jensen Ambassadør Vendbar madras, Jensen senge, jensen beds

Jensen Ambassadør Vendbar Madras

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I dag er det et af Jensens mest anerkendte produkter. Ambassadør har udviklet sig med årene og er nu blevet yderligere forfinet med nyt tekstil i nye farver.

Se mere her
Vendbar madras, Jensen Prestige Vendbar madras, Jensen senge, jensen beds

Jensen Prestige Vendbar Madras

Jensen Prestige har et moderne design, og leveres i eksklusive møbeltekstiler fra Beaulieu i farverne natur, beige, dark blue, grey og anthracite.

Se mere her
Vendbar madras, Jensen Supreme Vendbar madras, Jensen senge, jensen beds

Jensen Supreme Vendbar Madras

Jensen Supreme er et møbel, der findes i 6 forskellige farvealternativer. Inspirationen er hentet fra norsk natur. Uldtekstilerne fra Innvik er specieldesignet til netop Supreme.

Se mere her

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.