Silvana Support ® GRENAT 50 x 65 cm

Silvana Grenat er det nye navn for Silvana Gracile.

Lav og blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. Velegnet i kombination med bløde madrasser.

Rent teknisk adskiller Silvana Hovedpuden sig på mange måder fra traditionelle hovedpuder. Den har først og fremmest en ergonomisk form, hvilket gør at din skulder kan komme helt tæt på puden, enten når du ligger på ryggen eller siden. Det gør at du føler at puden er helt tæt på og man behøver ikke folde den for at få støtte.

Puden har en dråbeform. Fordelen ved det er, at du ikke kommer til at ligge for højt med det øverste af hovedet. Måske kender du fornemmelsen når man ligger på en ganske almindelig dun hovedpude. Det føles skønt de første 5 minutter. Men hurtigt skubbes fyldet op ad og det bevirker at man ligger for højt med det øverste af hovedet. Det presser nakken og giver behov for at flytte puden ofte for at få støtte.

Det undgår man ved Silvana puden. Puden ligger samme sted gennem hele natten.

Puden har en nakkestøtte som er lavet af Talalay Latex. Det lyder syntetisk, men latex er udviklet af et naturmateriale og det har en rigtig god egenskab til at transportere fugt væk. Langt de fleste mennesker afgiver op til ½ liter fugt hver nat, og langt størstedelen kommer fra brystet og opefter. Især omkring nakken sveder man meget. Derfor er det vigtigt at materialet er åndbart. På den måde holder materialet bedre sin facon og puden bevarer sin gode liggekomfort i mange år fremover.

De øverste ”kammer” i puden er opdelt i 3 dele hvor den er lidt fastere i siderne end i midten. Materialet er som udgangspunkt et blødt støttende Comforel Supreme fyld. Det svarer til et blødt fiber fyld. Det gør den ikke blot optimal når man ligger på siden, men også når man ligger på ryggen, for dermed presser fyldet som sagt ikke hovedet og det føles blot rart med nakkestøtten.

Alt i alt giver Silvana Hovedpuden en rigtig god støtte og fås til alle størrelser mennesker.

I forhold til vedligeholdelse er puden nem. Den skal blot rystes som en almindelig hovedpude. Det er mligt at vaske den, men det anbefales ikke at gøre det for ofte, men muligheden er der. Bedst af alt kan man ligge den et sted med god udluftning.

Silvana Support ® GRENAT, Hovedpude, ergonomisk hovedpude, Better Sleep

Silvana Support ® GRENAT

DKK1199,-
Silvana Support ® SAPHIR
Silvana Support ® EMERALD
Silvana Support ® FLOURINE
Silvana Support ® CRISTAL
Brug for finansiering? Ekspres lån her!
Silvana Support ® GRENAT, Hovedpude, Ergonomisk hovedpude, Better Sleep

Vi måler ryggen ud, med vores Sleep DNA, der er en elektronisk seng der giver et billede af kropsprofilen, og derfra finder vi den rigtige løsning til en ny seng.